HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) borapolas (2) bőrápolás (13) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2014.10.14.

MenKedd #29 – Eltűröd, vagy betűröd?

0 hozzászólás

Az elmúlt két hétben alaposan legomboltuk az ingek témakörét, mind szabásban, mind pedig színekben és mintázatokban, van azonban egy olyan rész, amit ugyan korábban már említettünk, de igazán nem merültünk bele. Ez pedig nem más, mint hogy betűrjük-e az inget, ha pedig igen, akkor hova és hogyan?

menkedd-29-ferfi-ing-betur-nadrag.jpg

Elsőre triviálisnak tűnhet a témafelvetés, de azért van mit tisztázni a témakörben. Például, hogy melyiket tervezték ’betűrősnek’: azt az inget, amelyiknek egyenes az alsó vonala, vagy amelyiknek oldalt íves? Logikus lenne, hogy az íves szebben kidolgozott, így azt hordhatjuk kívül, ám ennek éppen az ellenkezője igaz: az ilyen ingek betűrésre vannak tervezve, hiszen ennek a formának köszönhetően kevésbé gyűrűdnek és ráncosodnak nadrágon belül viselve az egyenes aljúakhoz képest, ráadásul általában hosszabbak is, így nehezebben csúsznak ki napközben.

A szabás után következzen a technikai rész: hogyan tudjuk a legtöbbet és legjobbat kihozni egy betűrt ingből?

Kezdésnek például úgy, hogy elől legyen egy vonalban – mégpedig középen – a nadrág és az ing gombolása, valamint az öv csatja, különben jobb esetben hóbortosnak, rosszabb esetben trehánynak tűnhetünk. Könnyebb a dolgunk, ha nem a már felvett nadrágba gyömöszöljük bele az ing testét, hanem a megfelelően igazított ingre vesszük fel a nadrágot és az övet. Igen, az öv sem mellékes kérdés ebben a témában, sőt egyébként sem: túl azon a praktikus tényen, hogy a helyén tartja a nadrágot – és a betűrt inget is! – az igazán stílusos férfi mindig visel övet, elegáns megjelenés esetén lehetőleg a cipővel megegyező színben, míg a hétköznapokban akár egészen merész árnyalatokkal is próbálkozhatunk. Amelyik nadrágon van övtartó, ahhoz övet kell felvenni!

menkedd-29-ferfi-ing-elol-betur-ov.png

Normál tűrés

Alsónadrág felvesz, ing felvesz, nadrág felvesz – ha ebben a sorrendben öltjük magunkra a különböző ruhadarabokat, tehát nadrág az ing után, akkor nagy eséllyel nem kell variálnunk, csak begomboljuk a nadrágot, és már nem is kell tűrögetni, a szára a nadrágban van. Valószínűleg ennél többet kevesen foglalkoznak a témával, sajnos azonban ez a módszer csak egyetlen esetben eredményez kifogástalan megjelenést: amennyiben az ing erősen karcsúsított.

Katonai tűrés

Alsónadrág fel, ing fel, nadrág fel: állj! Mielőtt begombolnánk a nadrágot, vagy lazább derekú nadrág esetén becsatolnánk az övet, kétoldalt fogjuk össze az elálló részeket, majd hajtsuk hátra, a képen látható módon. Lehet, hogy egy kis gyakorlást igényel a mozdulat elsajátítása, de a tökéletes megjelenés ennyit megér. Ha mindenáron ragaszkodunk a normal vagy costum szabáshoz, célszerű ráfordítani az időt, különben az ing rálógva a nadrágra, akár az övet is eltakarhatja, elvonva a figyelmet az optimális esetben hangsúlyosabb vállövről. Amennyiben a nap folyamán nem tervezzük levenni a zakót, hátul is összehúzhatjuk az inget, de ha mégis lekerülne a felső, inkább ne fordítsunk hátat senkinek!

menkedd-29-katonai-tures-ferfi.jpg

Ing + póló

Ha az ing alatt atlétatrikót vagy pólót is viselünk, hasznos trükk lehet, ha azt az alsónadrágba tűrjük, míg az inget a szokásos módon, az alsónemű és a nadrág közé. Lehet, hogy érzésre szokni kell kicsit, de valójában tényleg praktikus, így ugyanis egy-egy szélesebb mozdulatnál az aláöltözet nem húzza ki magával az inget is, nem együtt mozog a kettő, így jó eséllyel az egész nap anélkül intézhetjük dolgainkat, hogy kitűrődne az ingünk.

+1.

Egy meglehetősen furcsa lehetőség is kínálkozik ingünk nadrágban tartására, mégpedig a képen is látható, úgynevezett ingtartó. Kíváncsi lennék, vajon ez ugyanúgy beindítja a hölgyek fantáziáját, mint a harisnyatartó nekünk férfiaknak? Ha nem – márpedig valószínűleg nem – akkor semmi okunk ilyet viselni.

menkedd-29-nadrag-ing-tarto-ferfi.jpg

Természetesen nem kell mindig minden inget belül hordani, egy laza hétvégi program, vagy a nyári hőség a vízparton olykor kívánja a lezser, kívül viselt inget, főleg ha rövidnadrággal párosítjuk és valamilyen lazább anyagból, például lenből készült. Szintén fontos, hogy az egyszer már betűrt inget ne hordjuk utána kívül, mert a gyűrődések látszódni fognak!

Ti foglalkoztok azzal, hogy tűritek be az inget? Aki kipróbálta már az ingtartót, kérjük ossza meg velünk tapasztalatait kommentben!

PKD

Címkék: stílus ing férfi tippek fiatalság tanácsok style megjelenés menkedd

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr116788931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása