HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) borapolas (2) bőrápolás (13) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2015.01.14.

MenKedd #38 – Nőtaszító öltözködés

0 hozzászólás

Minden nőnél van valami, ami kiemelt fontossággal bír a férfin az első randevún. Legyen ez a cipője, a karórája, kezének ápoltsága, vagy éppen a frizurája, ez alapján fog viszonyulni hozzá egészen addig, amíg meg nem ismeri. Már ha a látottak alapján hagy még rá esélyt.

menkedd-29-nadrag-ing-tarto-ferfi.jpg

Az alább felsorolt bakikat – és azok különböző kombinációit – elkerülve pozitív első benyomást tehetünk. A bejegyzés végén pedig arra adunk hasznos tippeket, ha már meghódítottuk szívünk hölgyét, hogy nem oltsuk ki belőle a vágyat.

Nagy öltöny

Talán ismeritek a mondást: ami a férfiaknak egy szexi fehérnemű, az a nőknek egy jól szabott öltöny. Felejtsétek el a csinovnyik megjelenést, a kényelmet mindenek előtt, egy jó öltöny mindenkinek kell! Az nem baj, sőt az a jó, ha itt-ott passzentos. A nálunk megszokott egy, helyenként két mérettel nagyobb viselet viszont kifejezetten hervasztó hatással van hölgytársaságunkra..

Túlfeszülős darabok

A másik véglet. Ne akarjunk nagyobbnak látszani, mint amekkorák vagyunk, hiába van adott esetben kisportolt alakunk. Igen, Superman is S-est hord, de nekünk nem kell mindenáron. Találjuk meg a horatiusi arany középutat – a tökéletes méret megkeresése több időt vehet igénybe, de megéri!

Rövidre kötött nyakkendő

Egy újabb, nem túl hízelgő mondás: mindenkinek akkora, amilyen hosszú a nyakkendője… A nyakkendő ideális esetben leér legalább az övcsatig, de inkább kicsit rálóg. Ma már ez nem feltétlenül muszáj, de azért 10 centinél több ne legyen a nadrág és a nyakkendő alja között!

Trikó

Az ing alá ajánlott és kevésbé ajánlott viseletekről külön cikkben foglalkoztunk korábban, így ezt azt hiszem nem kell részletesen taglalnunk. Természetesen atlétát nem csak ing alá, de önmagában sem ajánlott felvenni, akármilyen meleg is legyen nyáron – esetleg futáshoz vagy szabadtéri edzéshez, de akkor sem fehéret, pláne nem kinyúltat.

Zokni

Ne legyen sem lyukas, sem elvékonyodott, sem fehér, mese vagy képregényhős mintás pedig végképp ne. Általában azt javasolják, hogy a nadrágunk színével megegyező, vagy annál sötétebb legyen, de ha a cipőnkkel egyezik, az sem tragédia – a fehéret és a rikítót azért ajánlott kerülni, az óvodából elvégre már kinőttünk. Az elvékonyodással és a lyukakon kikandikáló lábujjakkal pedig ne vicceljünk: gondoljunk csak bele mit szólnánk egy szakadt harisnyájú hölgyhöz?

Gyűrött ruhák

Nem éppen jól ápolt és igényes hatást keltenek. Hacsak nem az a cél, hogy úgy nézzünk ki, mint aki gyorsan magára kapott valamit a szennyesből, kerüljük. amennyiben nem szeretünk vagy nem tudunk vasalni, és jóanyánkat nem szeretnénk bevonni, praktikus lehet egy gőzölő beszerzése – a vasalóénál egyszerűbb a használata, de legalább annyira hatásos.

Túlgondolt megjelenés

Szép dolog a színek összhangja, de ha nagyon eltúlzott és erőltetett, az már kevésbé. Egy színből kettőnél több árnyalatot ne aggassunk magunkra egyszerre. Az olasz ’sprezzatura’ kifejezést a ’kitalált’, átgondolt megjelenésre, öltözetre használják a taljánok, melynek finomságai a részletekben rejlenek, ami nem feltétlenül a színeket jelenti. Nézzük csak meg a Milánóban sétáló, tiptop megjelenésű urakat, és megértjük miről is van szó.

Baseball sapka/napellenző

Baseball játékosok vagyunk, netán golfozók, teniszezők, esetleg dokkmunkások? Amennyiben nem, és nem is szeretnénk annak látszani, kerüljük ezeket a kiegészítőket. Nyáron válasszunk helyettük szalmakalapot, télen kalapot, svájcisapkát, nagy mínuszokban usankát.

Lecsúszott nadrág/öv nélkülözése

Viszonylag kevesen ismerik, honnan is indult a lógó nadrágok ’divata’, amikor öv nélkül, vagy azt lazára engedve az ’urak’ láttatni engedik boxeralsójukat. Nos, ez az amerikai börtönökből jön, ahol az elítéltek nem viselhetnek övet, a fenék alá lecsúszni hagyott nadrág azonban többletjelentéssel is bír: azt mutatja, hogy viselője ’készen áll’ egy légyottra, és épp keresi a partnert hozzá. Tehát uraim, húzzuk meg azt a nadrágszíjat! Öltönynadrághoz pedig kifejezetten kell övet viselni, ilyenkor egy visszafogottabb, sötétebb darab a jó választás, casual viseletnél viszont nyugodtan lehetünk vagányabbak, élénkebb árnyalatokkal.

Szandál, papucs, szandálcipő, Crocs, klumpa és társaik

Ne! A strandra lecsattogáshoz belefér egy ezer forintos flipflop papucs, és természetesen otthon is remek választás egy biopapucs, vagy téli estéken egy szőrös mamusz, minden más esetben azonban megbocsáthatatlan bűn ezek nyilvános viselése. Nem, hosszúnadrággal sem. NEM, ZOKNIVAL VÉGKÉPP NEM!

Ed Hardy

Nagy, színes minták, strasszok, igénytelen giccs a maximumon. Az eredeti, több tízezer forintos darabok semmivel sem különbek a piacon töredék áron kínált másolatoknál. Már a kétezres évek elején sem volt szép, de akkor legalább sokan hordták. Ne lefelé lógjunk ki az utcaképből…

Hanyagolt ruhatár/egysíkú öltözködés

Sokszor előkerülő tévhit, de a jó megjelenéshez nem kell többszázezres kereset. Még a legelhanyagoltabb ruhatár is hamar gatyába rázható havonta egy-két alapdarab beszerzésével (értsd: farmer és chino nadrágok, elegáns ingek, néhány zakó és néhány pár elegáns bőrcipő). Ezután pedig már foglalkozhatunk olyan kiegészítőkel, mint bőr öv, bőr laptoptáska, (csokor)nyakkendő, díszzsebkendő, karóra. Az ismertebb divatmárkák Basic kollekcióiból válogatva abszolút kedvező áron szerezhetjük be az alapdarabokat, így az évek előrehaladtával az esetlegesen elhasználódó darabok pótlása, és az alkalmi, akciós vételeken keresztüli vérfrissítés már egyáltalán nem fogja megterhelni költségvetésünket.

Találtatok olyat a felsorolásban, amit Ti is elkövettetek, vagy elkövettek a mai napig?

PKD

Címkék: stílus férfi nyár tippek tanácsok style megjelenés menkedd

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr477074085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása