HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) borapolas (2) bőrápolás (13) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2014.08.18.

Anti aging torna akár 50 felett is!

0 hozzászólás

Ha évek óta nem tornáztál már, akkor se aggódj, épp ideje újra hozzákezdeni, hiszen az évek múltával folyamatosan veszítünk állóképességünkből, izmaink erejéből és egyensúlyozó képességünkből.

A jó hír viszont az, hogy akár 50-60 éves korunkban sem késő még elkezdeni rendszeresen mozogni, hiszen néhány egyszerű mozdulattal sokat segíthetünk a helyzeten. Kezdetben heti háromszor végezzük el az alábbi három gyakorlatot, és ahogy az idő előrehaladtával fittebbnek érezzük magunkat, akár többször is megismételhetjük őket.

Egyensúly gyakorlat

A legegyszerűbb egyensúly gyakorlat az egy lábon állás. Ha nem vagy elég magabiztos, állj közel egy falhoz, így bármikor segítségért nyúlhatsz, ha szükséged lenne rá. Emeld egy lábra a testsúlyod, miközben a másik lábad a föld fölött pár centivel tartod, és figyeld meg, meddig tudod kitartani, aztán cserélj. Ha elég magabiztosnak érzed magad, kezd el mérni az időt. Ha már akár 60 másodpercig is tudod tartani a pozíciót, próbáld ki csukott szemekkel! Nehezebb, mint gondolnád.

Törzs

A fa aprító gyakorlat magában is remek edzés, de akár bemelegítés is lehet. Állj terpeszbe (egy kicsit szélesebbe, mint a vállad) és vegyél mindkét kezedbe vizes palackot. Hajlítsd be a térdeid, és guggolj le addig, amíg bírsz, miközben a palackokat a bal lábaidhoz/lábszáradhoz engeded. Felállás közben fordulj jobbra, és nyújtsd ki a karjaid a jobb vállad fölé, mintha el akarnád dobni a vizet. Ismételd meg tízszer, aztán a másik irányba is.


Erősség

Ha a fekvőtámasz már túl megerőltető számodra, próbáld ki ezt a verziót. Állj szembe egy fallal, és tedd rá a kezeidet mellmagasságban, mintha csak a földön lennél. Légy elég távol a faltól ahhoz, hogy odahajolva érd csak el. Feszítsd meg a hasizmod, miközben hajlítod a karod, ahogy közeledsz a fal felé, aztán lassan told vissza magad, amíg a karod egyenes nem lesz. Ismételd meg 15-ször. Ezzel a három apró gyakorlattal máris sokat tehetsz fiatalságod visszanyeréséért és megőrzéséért!

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr916614935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása