HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) bőrápolás (13) borapolas (2) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2014.06.15.

6 sminktrükk, ami fiatalít

0 hozzászólás

Bemutatunk nektek hat olyan apró sminkelési technikát, melyek öregebb külsőt kölcsönöznek, és melyek elkerülésével természetesen fiatalabbnak tűnünk.

1) Sötét rúzs

Sok nő hord erős színű rúzsokat, melyben feltűnnek a kék különböző árnyalatai, amitől a száj rögtön kicsinek és hidegnek hat. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szabad élénk színt választani az ajkakra, de oda kell rá figyelni, hogy az világos, meleg legyen.

2) Túl sok púder

Óvatosan bánjunk a púderrel! Ha sokat teszünk fel belőle, könnyen elszínezi és sötétté teszi a bőrt, különösen a szemek és a száj körül. Jobban tesszük, ha világos árnyalatot választunk, és halvány rétegben visszük fel egy nagy ecsettel, így elkerülhetjük a problémát. Amennyiben utána még kicsit melegebb hatásra vágyunk, egy bronzosítóval könnyen elérhetjük azt.

3) Fénylő bőr

A fénylő pirosító könnyen betömíti az apró gödröcskéket, hibákat, és kiemeli a tökéletlen részeket. A rúzsokkal hasonló a helyzet. Ahhoz, hogy természetesebb csillogást adjunk arcunknak, tartsuk hidratáltan, és a sminkelést is egy könnyed arcpermettel zárjuk.

4) Erős szemöldök

A túl sötét, illetve túl erős szemöldökök elterelik a figyelmet. Úgy válasszunk hozzá ceruzát, hogy az egy árnyalattal világosabb legyen a természetes színnél. A helyesen megrajzolt szemöldök keretet ad a szemeknek, és struktúrálttá teszi az arcot, de nem szabad, hogy a középpontban legyen. 

5) Csillogó szemek

A csillámporos, fényes szemhéj sokat tud öregíteni a kinézetünkön, ugyanis kihangsúlyozza a ráncokat, és eltűnteti a kontúrokat. Inkább használjunk matt árnyalatokat a szem és a formák kiemelésére. Ha mégis csillogásra vágyunk, figyeljünk oda a mértékekre. A szemhéj közepére kerüljön több, a széleire pedig minimális.

6) Rendetlen smink

Nagyon sok nő nem figyel a sminkjére napközben, a szempillaspirál vagy tus pedig könnyedén elfolyik és a ráncokban gyűlik össze. Mindig hordjunk magunknál néhány fülpiszkálót, hogy kijavítsuk a hibákat, amikor egy gyors pillantást vetünk a tükörbe. Frissebbnek és fiatalabbnak fogunk látszani!

Címkék: bőr egészség fiatalítás smink arcbőr anti-aging

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr576303954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása