HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) borapolas (2) bőrápolás (13) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2014.02.08.

7 bőrápolási trükk, amik nem kerülnek egy forintba sem

0 hozzászólás

Amellett, hogy bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében érdemes rendszerességgel igénybe venni professzionális segítséget, közel sem mindegy, hogy milyen állapotban megyünk el kozmetikusunkhoz. Fontos, hogy otthon hogyan ápoljuk saját magunk bőrünket. Előzd meg a költséges beavatkozásokat rendszeres odafigyeléssel, és fogadd meg apró praktikáinkat, hogy bőröd sokáig ragyoghasson.

1.      Igyál vizet, sok-sok vizet!

Bőrünk sejtjei nagy részét víz alkotja. Testünk víztartalmának folyamatos pótlása létfontosságú. De milyen hatással van vízfogyasztási szokásunk bőrünk állapotára?viz.jpg

Természetesen a víztől nem lesz kevesebb ráncunk és az öregedést sem lassítja, viszont bőrünk folyamatos hidratálása révén ráncaink később jelennek meg. A folyamatos hidratáció nem csak általános egészségügyi állapotunkra van jó hatással, de ha emellett egészséges tápanyagokat fogyasztunk, testünk belülről tartja meg fittségét, bőrünk pedig hosszabban fiatalságát. Az sem mindegy, hogy miként fogyasztjuk a vizet. Ha nagy adagot iszunk meg egyszerre, szervezetünkön úgymond átfolyik az egész és nem érünk el vele olyan mértékű hidratációt, mintha lassanként innánk meg a napi 2-3 litert folyadékot.

2.      Legalább 7 óra alvás minden nap!

A filmekben rengetegszer emlegetett „beauty sleep” nem véletlen. Kutatások szerint egy felnőtt szervezetnek 7-8 óra alvás szükséges egy éjszaka. Pár kihagyott óra nem csak fáradtságot eredményez, de bizonyítottan elősegíti az apróbb ráncok megjelenését, a bőr elszíneződését és rugalmasságának csökkenését. Nem mellesleg, akik kevesebbet alszanak kevésbé hidratáltak és szervezetük a bőrt érő külső veszélyekre, mint a napégés lassabban indítják el a regenerálást.

alvas.jpg

Elegendő alvás tehát kipihent, vonzó és egészséges külsőt eredményez. Adjuk hát meg testünknek ezt a természetes szépségkezelést.

cukor.jpg

3.      Fogd vissza a napozást!

Bár a barna bőr szép és egzotikus külsőt kölcsönöz, mégis mielőtt több tónust próbálunk barnulni egy napozás vagy szoláriumozás alkalmával tartsuk észben: bőrünk hosszú távú egészségét kockáztatjuk. Természetes módon testünknek szükségünk van D-vitaminra, melynek természetes forrása a nap, de a túlzásba vitt napozás leégéshez, bőrrákhoz és bőrünk korai öregedéséhez vezet. Még a téli napokon sem árt fényvédelmet biztosító hidratálót és alapozót használni!

4.      Kevesebb cukros étel!

A túlzott cukorfogyasztás megemeli inzulinszintünket és olyan belső folyamatokat indít el, melyek rossz hatással vannak bőrünk kollagén és elasztin tartalmára. Mindez pedig megereszkedett, ráncos bőrben nyilvánul meg. Nem beszélve arról, hogy az aknés bőrre a cukros ételek kifejezetten rossz hatással vannak. A szép bőrért cseréld le a fehér kenyeret barnára, a cukorkákat pedig gyümölcsökre! Töltsd fel magad egészséges zsírokkal, mint az oliva olaj és az avokádó és legyen tiszta, ragyogó bőröd.

Torolkozo.jpg

5.      Ne törölközz, hagyd bőröd magától megszáradni tusolás után!

Talán első gondolatra körülményesnek tűnik, de szánjuk időt bőrünknek a tusoló alól kilépve történő hirtelen hőmérséklet változáshoz való alkalmazkodáshoz. Ugyanis testünk erőteljes dörzsölésekor nem csak a vízcseppeket, de bőrünk természetes olajait is eltávolítjuk. Ez különösen a száraz bőrűeknél okozhat problémát, hiszen ilyenkor testünknek időbe telik visszaállítani természetes védőrétegét. Főként érdemes odafigyelni erre a téli időszakban, mikor a levegő még szárazabb, mint általában. Dörzsölés helyett, inkább itassuk fel a vízcseppeket testünkről, ezzel megóvhatjuk a kiszáradástól.

6.      Ne nyúlj a pattanásokhoz! Soha!

Bármennyire is szükségét érezzük arcunkhoz nyúlni egy pattanás megjelenésekor, ez a legrosszabb, amit csak tehetünk vele. Nem csak megtörjük vele bőrünket, de különböző kórokozókat is bőrünkbe juttattunk. Bízd inkább szakemberekre, akik sterilizáltan, szakszerűen kezelik bőrödet, és nem okoznak maradandó kárt benn.

7.      Ne felejts el mosolyogni!

Bármennyire is hihetetlen, bizonyított tény, hogy azok, akik sokat mosolyognak, fiatalabbnak tűnnek. Ha szeretnéd megtartani arcod fiatalos ragyogását, soha ne felejts el mosolyogni. Találj valamit a mindennapokban, aminek örülhetsz! Nem csak közérzeted fog javulni, de bőrödön is meg fog látszani a boldogság!

mosoly_1.jpg

Címkék: bőr egészség szépség beauty tippek fiatalítás fiatalság tanácsok kiszáradás arcbőr szép bőr feszes bőr szépítkezés testkezelés bőrfeszesítés anti-aging anti-ageing high care medical collagén

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr955804419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása