HIGH CARE MEDICAL

A blog abban ad segítséget, hogy mit tehetsz a szépségedért. Bemutatja a szépségápolás leghatásosabb hagyományos módszereit és körbevezet az újdonságok között.
Kiemelten kezeli azokat a MEDICAL módszereket, amelyek non invazív, tehát vágás nélküli szinte plasztikai hatásfokú módszerek.
Mindezt azért, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, üdeségét, bármerre jársz elismerő tekintetek és szavak kísérjenek.

alvás (1) al bundy (1) anti-ageing (8) anti-aging (29) arcbőr (23) arckezelés (10) arckrém (7) arcmasszázs (3) arcszín (1) arcszőrzet (1) arctónus (1) barack obama (1) beauty (12) beszámoló (1) betegségek (2) böjt (1) bőr (26) bőrápolás (13) borapolas (2) borcsiszolas (1) bőrfeszesítés (8) borotválkozás (9) botox (1) brad pitt (1) bud spencer (1) chris pine (1) cipő (1) citromfű olaj (1) collagén (4) csiszolas (1) daniel craig (3) dan bilzerian (1) david hasselhoff (1) dekoltázs (3) dekoltázsmasszázs (2) detox víz (1) egészség (17) egészséges életmód (1) egeszseges haj (4) életmód (2) érzékeny bőr (3) étkezés (4) fejbőr (3) férfi (39) feszes bőr (9) fiatalítás (10) fiatalság (14) fiatalság forrása (2) foci vb (1) fogápolás (3) fogfehérítés (1) genetika (1) george clooney (1) gyümölcs (3) gyűrű (1) hamlasztas (3) helyes étkezés (2) hidratáció (3) hidratálás (7) high care (4) high care medical (16) húsvét (1) illat (2) illóolajok (2) ing (6) johnny depp (1) kézfej (4) kirándulás (1) kiszáradás (9) kollagén (2) kopaszodás (2) körömápolás (6) körömvágás (2) korpásodás (2) kozmetika (9) kozmetikai szalon (3) kozmetikum (2) krém (10) krémek (1) kullancs (1) lábbeli (1) lábfej (1) len (1) levendula olaj (1) luca di montezemolo (1) magnum nyomozó (1) manikűr (2) masszázs (1) meccsnézés (1) megjelenés (18) megujulas (1) menkedd (39) méregtelenítés (2) metroszexualis (2) mikrodermabrazio (2) mikulás (1) mosoly (1) movember (1) napozás (4) napszemüveg (3) napvédő krém (4) narancsbőr (1) nyak (3) nyár (4) nyugalom (1) omega3 (3) öregedési folyamat (1) orvostudomány (1) osi szepsegtrukk (1) parfüm (2) party (1) pattanások kezelése (1) paul walker (2) pedikűr (1) relax (2) ryan gosling (1) salvador dali (1) sean connery (1) smink (3) SPF (3) stílus (16) style (16) sylvester stallone (3) szájhigiénia (2) száraz bőr (2) szemvédelem (1) szépítkezés (10) szépség (4) szépségápolás (4) szépségszalon (1) szép bőr (17) szigetfestival (1) szortelenites (1) tanácsok (32) tavasz (1) teafa olaj (1) terence hill (1) testkezelés (5) thermage (1) tippek (32) tisztító kúra (1) tom selleck (1) tudomány (1) ujjak (1) Visia (3) zsíros bőr (2)
2014.10.28.

MenKedd #31 – Mire fel?

0 hozzászólás

Mellény, zakó, pulóver, illetve trikó vagy póló. Mit vegyünk fel az ing fölé-alá, és mi az, amit inkább ne? Melyik nadrággal milyen alkalomra érdemes párosítanunk ingünket, avagy hogyan ne csapjuk agyon stílusosnak szánt megjelenésünket a részletekkel.

menkedd-31-ferfi-stilus-ing.jpg

Immáron sokadik hete foglalkozunk az ingekkel, a formák, színek és minták, tűrések és hajtások után most elérkeztünk a kombinációkhoz. Már tudjuk, hogy melyik szabásminta a legoptimálisabb számunkra, mikor és hogyan érdemes betűrni az inget, illetve hogyan lehetünk ingujjasan is lazák és elegánsak, jöjjenek hát a további részletek.

Aláöltözet

Ha elegáns inget viselünk öltönnyel vagy mellénnyel, mindenképpen felejtsük el az alatta viselt trikót vagy pólót, hacsak nem szeretnénk, hogy tőlünk rendeljék a következő pezsgőt, vagy velünk parkoltassák le az autókat. Bár komoly eseményeken a pincéreknek sem engedik az ilyen viseletet. Ha nagyon fázósak vagyunk, vegyünk fel a zakó alá egy, az öltözékünkkel harmonizáló mellényt.

menkedd-31-ing-polo-ferfi-feher.jpg

Pólót viselhetünk ing alatt, amennyiben az egyszínű – az ing függvényében lehetőleg fekete vagy fehér, esetleg valamilyen pasztell árnyalat – de ezt korlátozzuk hétvégékre, a klasszikus favágómintás darabok mellé, mert az elegáns megjelenéshez nem illeszkedik. Az atlétát pedig egészen addig felejtsük el, amíg nem a tengerpartra igyekszünk csattogós papucsban, az edzőteremben izzadunk, kedvenc futóhelyünkön rójuk a köröket, vagy az esti zuhany után lefeküdni indulunk.

Ing feletti viselet

Ha már favágó ing: öltönnyel természetesen nem párosítjuk. Ha bizonytalanok vagyunk, egy fehér vagy világoskék darab mindig jó párosítás, bármilyen árnyalatú öltönyünk is legyen. A korábban említett mellény – praktikus melegítő funkciója mellett – még kifinomultabb megjelenést kölcsönözhet számunkra, gondoljunk csak az angol urak viseletére. Már sokszor említettük, de nem lehet elégszer elmondani: öltönyhöz és zakóhoz ne viseljünk rövid ujjú inget, rövid ujjú inghez pedig ne vegyünk fel nyakkendőt (kivétel, ha farsangi buliba készülünk)!

menkedd-31-beckham-kardigan-ferfi-ing.jpgmenkedd-31-kardigan-ferfi-ing.jpg

Kevésbé feszes, de szintén elegáns lehet az inget egy kardigánnal, vagy – lehetőleg V-nyakú – bebújós pulóverrel viselni. A pulóvert csak egyszínű, vagy visszafogott mintázatú ingekkel kombináljuk, de a kardigán egy merészebb mintájú és színű inggel is jól mutat (David itt kicsit túlzásba esett). Figyeljünk arra, hogy a kardigánnak – ahogyan a zakónak és a mellénynek – a legalsó gombját ne gomboljuk be (ne kérdezzék mi az oka, valamiért így alakult ki).

A további ötletek, úgy mint kapucnis pulóver és társai természetesen büntetendőek, már a gondolatuk megfoganása is!

Nyakkendő

Jó hír azok számára, aki nem kedvelik a nyakkendőt, hogy ma csak kevés esetben kötelező a viselete. Az öltöny természetesen kívánja, de bocsánatos bűn, ha kényelmetlensége miatt elhagyjuk, feltéve ha nem az operában töltjük az esetét.

menkedd-31-nyakkendo-tu-ferfi-ing.png

Ha már nyakkendő, érdekes téma az ing nyakának begombolása. Amennyiben nem viselünk nyakkendőt, mindig gomboljuk ki a legfelső gombot! Konfekció ingeknél nem ritka, hogy a vállban és testben megfelelő méretű inget a viselő a nyakán nem tudja begombolni. Ilyenkor az is megteszi, ha a nyakkendővel húzza össze a gallért úgy, hogy ez a kis baki ne legyen feltűnő – és még levegőt is kapjon. A nyakkendőtű használata sem nem tilos, sem nem kötelező, de fontos, hogy a mandzsettával és az órával harmonizáljon.

menkedd-31-ascot-nyaksal-ing-ferfi-stilus.jpg

Érdekes fűszere lehet öltözetünknek a nyaksál, vagy ascot. Azt a selyem, vagy más finom anyagból készült kendőt nevezzük így, amit az ing nyakán belül viselünk, akár egy kabát esetén a sálat. Kicsit arisztokratikus, de ha nem félünk kitűnni a tömegből, remek választás! A képen az is látható, hogy kössük meg.

Nadrág

Nagyban meghatározza az ing stílusát és formalitását – az ing anyaga mellett – a hozzá viselt nadrág. Ugyanaz a fehér ing például teljesen mást mutat szövetnadrággal és zakóval az irodaház előtt, egy laza farmerrel bevásárláskor, egy élénkebb színű chinoval a hétvégi séta közben, vagy egy nyári bermudával a vízparton. A lényeg, hogy ha kell, akkor tűrjük be az ing testét, de igazság szerint, ha inget viselünk és az nem hawaii, vagy a mostanság népszerű apró virágmintás, nagyon nem nyúlhatunk mellé. Szeressük a színeket, ne legyünk unalmasak és szürkék, de a pinket azért kerüljük, és nem lesz gond!menkedd-31-chino-nadrag-ing-ferfi-stilus.jpg

Ti mivel viselitek az inget? Kedvelitek a nyakkendőt, vagy ha lehet inkább hanyagoljátok?

PKD

Címkék: stílus ing férfi style megjelenés menkedd

A bejegyzés trackback címe:

https://antiaging.blog.hu/api/trackback/id/tr486840479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása